Πατρα Αξιοθεατα - Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών - Travelgreco / Αρέσει σε 5 ταξιδολογίτες • μου αρέσει!

Πατρα Αξιοθεατα - Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών - Travelgreco / Αρέσει σε 5 ταξιδολογίτες • μου αρέσει!. See full list on xilokastro.gr More images for πατρα αξιοθεατα » Έχει έκταση 1.200 τ.μ και διακλαδίζεται σε 8 θαλάμους οι οποίοι είναι γεμάτοι συμπλέγματα σταλακτιτών και σταλαγμιτών. Μας μαγεύουν με την ομορφιά τους (pics) ιερός ναός αγίου ανδρέα o νέος ιερός ναός του αγίου ανδρέα εγκαινιάστηκε τον σεπτέμβριο του 1974 από τον τότε αρχιεπίσκοπο αθηνών σεραφείμ. Μαζί με το όρος κυλλήνης, έχουν ενταχθεί στο "natura 2000" ως ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος περιοχές για τις οποίες υπάρχει η ανάγκη για προστασία.

Στην τουρκοκρατία η ιερά μονή λειτουργούσε σαν κέντρο για τους πνευματικούς και θρησκευτικούς της περιοχής αυτής. More images for πατρα αξιοθεατα » Αυτό το χόρτο το έδωσε ο ερμής στον οδυσσέα για να τον κρατήσει ασφαλή και προστατευμένο από την μάγισσα κίρκη. Η κοιλάδα της φλαμπουρίτσας είναι ξακουστό αξιοθέατο της περιοχής και εκτείνεται ανάμεσα στη μικρή και μεγάλη ζήρεια. Γιος του διός και της μαίας η οποία ήταν μια από τις επτά πλειάδες με πατέρα τον άτλαντα και μητέρα την πλειόνη.

Patra 30s (With images) | Πάτρα, Εικόνες, Ελλάδα
Patra 30s (With images) | Πάτρα, Εικόνες, Ελλάδα from i.pinimg.com
Πολλοί επισκέπτες ενοικιάζουν snow mobiles ή τα atv ή κάνουν "cross country σκι αντοχής" (δηλαδή διανύουν μεγάλες πεζοπορικές αποστάσεις με ελαφριά ειδικά χιονοπέδιλα) στο οροπέδιο ζήρειας. Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να κάνετε ski ή θέλετε απλά να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε μετά τις αθλητικές σας δραστηριότητες σας, υπάρχει η επιλογή του ξύλινου σαλέ. Το αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι μία από τις πιο ξακουστές και λατρεμένες ορεινές δραστηριότητες των επισκεπτών στα τρίκαλα και αποτελεί σημείο αναφοράς από το 2007! Στα άνω τρίκαλα κορινθίας βρίσκεται ακόμα και σήμερα ο ξακοσυτός πύργος των νοταραίων όπου και γεννήθηκε ο άγιος γεράσιμος νοταράς. Η ιερά μονή βρίσκεται πολύ κοντά στα (λίγο μετά τα) άνω τρίκαλα κορινθίας. Κατασκευάστηκε από την γαλλική εταιρία vinci. Υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι που οδηγεί χαμηλά σε μια φυσική βρύση. More images for πατρα αξιοθεατα »

Η παράδοση αποκαλύπτει ότι το μοναστήρι χτίστηκε κάπου στο 1400, και έγινε όταν βρέθηκε σε κοντινή σπηλιά η θαυματουργή εικόνα του αγίου βλασίου.

Στα έγκατα του σπηλαίου "ερμής" σύμφωνα με την μυθολογία γεννήθηκε (ποιος άλλος?) ο ερμής: Η πάτρα είναι η πρωτεύουσα του νομού αχαΐας, ανήκει στην περιφέρεια δυτικής ελλάδας και αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της πελοποννήσου. Καγιάκ και κανό, πάτρα ράφτινγκ και τιούμπινγκ σε ποτάμι, πάτρα καταδύσεις και σνόρκελινγκ, πάτρα σερφ και γουίντσερφ, πάτρα περιηγήσεις αδρεναλίνης και εξτρίμ σπορ, πάτρα. Αυτό το χόρτο το έδωσε ο ερμής στον οδυσσέα για να τον κρατήσει ασφαλή και προστατευμένο από την μάγισσα κίρκη. Το αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι μία από τις πιο ξακουστές και λατρεμένες ορεινές δραστηριότητες των επισκεπτών στα τρίκαλα και αποτελεί σημείο αναφοράς από το 2007! Για τους μεγαλύτερους fans του σκι υπάρχει μια μεγαλύτερη πίστα 700 μέτρα η οποία εξυπηρετείται από συρόμενο αναβατήρα πιατάκι ("platter lift"). See full list on xilokastro.gr Έχει έκταση 1.200 τ.μ και διακλαδίζεται σε 8 θαλάμους οι οποίοι είναι γεμάτοι συμπλέγματα σταλακτιτών και σταλαγμιτών. Anatupa ο χώρος του κάστρου είναι απίστευτος με φοβερή θέα στην πόλη της πάτρας. αχάια κλάους. See full list on xilokastro.gr Πολλοί επισκέπτες ενοικιάζουν snow mobiles ή τα atv ή κάνουν "cross country σκι αντοχής" (δηλαδή διανύουν μεγάλες πεζοπορικές αποστάσεις με ελαφριά ειδικά χιονοπέδιλα) στο οροπέδιο ζήρειας. Φέρι μπόουτ, πάτρα δημόσια συστήματα μεταφορών, πάτρα ταξί και πούλμαν, πάτρα. Η παράδοση αποκαλύπτει ότι το μοναστήρι χτίστηκε κάπου στο 1400, και έγινε όταν βρέθηκε σε κοντινή σπηλιά η θαυματουργή εικόνα του αγίου βλασίου.

Το αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι μία από τις πιο ξακουστές και λατρεμένες ορεινές δραστηριότητες των επισκεπτών στα τρίκαλα και αποτελεί σημείο αναφοράς από το 2007! See full list on xilokastro.gr Dec 19, 2014 · πλέον, ο φάρος δεν έχει κάποια ναυτική χρησιμότητα αλλά αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της πόλης. Αρέσει σε 5 ταξιδολογίτες • μου αρέσει! Διαθέτει μια baby lift πίστα 100 μέτρα ύψος και ειδικό εκπαιδευτή για τους μικρούς οπαδούς του σκι.

ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ: 111 ΕΟ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΑ..... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ...
ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ: 111 ΕΟ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΑ..... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ... from 2.bp.blogspot.com
Πολλοί επισκέπτες ενοικιάζουν snow mobiles ή τα atv ή κάνουν "cross country σκι αντοχής" (δηλαδή διανύουν μεγάλες πεζοπορικές αποστάσεις με ελαφριά ειδικά χιονοπέδιλα) στο οροπέδιο ζήρειας. Από το χιονοδρομικό μπορείτε να ενοικιάσετε όλο τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό για την δική σας ασφάλεια. Στα άνω τρίκαλα κορινθίας βρίσκεται ακόμα και σήμερα ο ξακοσυτός πύργος των νοταραίων όπου και γεννήθηκε ο άγιος γεράσιμος νοταράς. Το αξιοθέατο "λίμνη δασίου" θα το βρείτε στους βορειοδυτικούς πρόποδες του όρους "κυλλήνη", στα 1480 μέτρα υψόμετρο. See full list on xilokastro.gr Το αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι μία από τις πιο ξακουστές και λατρεμένες ορεινές δραστηριότητες των επισκεπτών στα τρίκαλα και αποτελεί σημείο αναφοράς από το 2007! See full list on xilokastro.gr Διαθέτει μια baby lift πίστα 100 μέτρα ύψος και ειδικό εκπαιδευτή για τους μικρούς οπαδούς του σκι.

See full list on xilokastro.gr

Θα δείτε μία ποικιλία από δέντρα και φυτά όπως έλατα, βελανιδιές, μενεξέδες, μανιτάρια, πανέμορφα λουλούδια να συμβιώνουν αρμονικά και φυσικά με σπάνια αρπακτικά πουλιά, λαγούς, νυφίτσες, άγρια άλογα και αγελάδες καθώς και όμορφες αλεπούδες. Ο φάρος της πάτρας βρίσκεται την λιμενική ζώνη του δήμου πατρέων, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχει άνετο και δωρεάν πάρκινγκ. Διασχίζοντάς την κοιλάδα της φλαμπουρίτσας θα περάσετε ανάμεσα από γραφικά ρυάκια και πολύ παλιά (αιωνόβια) δέντρα και θα καταλήξετε στις πηγές του όμορφου ποταμού "σύθα". Η πάτρα είναι η πρωτεύουσα του νομού αχαΐας, ανήκει στην περιφέρεια δυτικής ελλάδας και αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της πελοποννήσου. Anatupa ο χώρος του κάστρου είναι απίστευτος με φοβερή θέα στην πόλη της πάτρας. αχάια κλάους. Έχει έκταση 1.200 τ.μ και διακλαδίζεται σε 8 θαλάμους οι οποίοι είναι γεμάτοι συμπλέγματα σταλακτιτών και σταλαγμιτών. Ο ρόλος αυτής της οικογένειας των "νοταραίων", ήταν πολύ σημαντικός για τα ορλωφικά το 1770, για την επανάσταση του 1821 αλλά και για τον εμφύλιο πόλεμο που ακολούθησε. Σε ολόκληρη τη ζήρεια η χλωρίδα και η πανίδα θα σας κλέψουν τις εντυπώσεις. Γιος του διός και της μαίας η οποία ήταν μια από τις επτά πλειάδες με πατέρα τον άτλαντα και μητέρα την πλειόνη. Στην τουρκοκρατία η ιερά μονή λειτουργούσε σαν κέντρο για τους πνευματικούς και θρησκευτικούς της περιοχής αυτής. Εκεί φύτρωνε το χόρτο "μώλη" το οποίο είχε μαγικές ιδιότητες. Το αξιοθέατο "λίμνη δασίου" θα το βρείτε στους βορειοδυτικούς πρόποδες του όρους "κυλλήνη", στα 1480 μέτρα υψόμετρο. See full list on xilokastro.gr

Για τους μεγαλύτερους fans του σκι υπάρχει μια μεγαλύτερη πίστα 700 μέτρα η οποία εξυπηρετείται από συρόμενο αναβατήρα πιατάκι ("platter lift"). Διαθέτει μια baby lift πίστα 100 μέτρα ύψος και ειδικό εκπαιδευτή για τους μικρούς οπαδούς του σκι. Anatupa ο χώρος του κάστρου είναι απίστευτος με φοβερή θέα στην πόλη της πάτρας. αχάια κλάους. Από το χιονοδρομικό μπορείτε να ενοικιάσετε όλο τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό για την δική σας ασφάλεια. Διασχίζοντάς την κοιλάδα της φλαμπουρίτσας θα περάσετε ανάμεσα από γραφικά ρυάκια και πολύ παλιά (αιωνόβια) δέντρα και θα καταλήξετε στις πηγές του όμορφου ποταμού "σύθα".

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - POSEIDON HOTELS - Hotel Poseidon
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - POSEIDON HOTELS - Hotel Poseidon from poseidon-hotel.poseidon-hotels.gr
Καγιάκ και κανό, πάτρα ράφτινγκ και τιούμπινγκ σε ποτάμι, πάτρα καταδύσεις και σνόρκελινγκ, πάτρα σερφ και γουίντσερφ, πάτρα περιηγήσεις αδρεναλίνης και εξτρίμ σπορ, πάτρα. Θα δείτε μία ποικιλία από δέντρα και φυτά όπως έλατα, βελανιδιές, μενεξέδες, μανιτάρια, πανέμορφα λουλούδια να συμβιώνουν αρμονικά και φυσικά με σπάνια αρπακτικά πουλιά, λαγούς, νυφίτσες, άγρια άλογα και αγελάδες καθώς και όμορφες αλεπούδες. See full list on xilokastro.gr Διαθέτει μια baby lift πίστα 100 μέτρα ύψος και ειδικό εκπαιδευτή για τους μικρούς οπαδούς του σκι. Αν πάτε στο βάθος της μονής στον όμορφο κήπο, δοκιμάστε τα λουκουμάκια που θα σας προσφέρουν απλόχερα οι καλόγριες. Αν επιθυμείτε να πάτε και να εξερευνήσετε το σπήλαιο πρέπει να έχετε μαζί σας τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως φακό, σχοινί και κατάλληλα ρούχα. See full list on xilokastro.gr Πολλοί επισκέπτες ενοικιάζουν snow mobiles ή τα atv ή κάνουν "cross country σκι αντοχής" (δηλαδή διανύουν μεγάλες πεζοπορικές αποστάσεις με ελαφριά ειδικά χιονοπέδιλα) στο οροπέδιο ζήρειας.

Ο ρόλος αυτής της οικογένειας των "νοταραίων", ήταν πολύ σημαντικός για τα ορλωφικά το 1770, για την επανάσταση του 1821 αλλά και για τον εμφύλιο πόλεμο που ακολούθησε.

Dec 19, 2014 · πλέον, ο φάρος δεν έχει κάποια ναυτική χρησιμότητα αλλά αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της πόλης. See full list on xilokastro.gr Η παράδοση αποκαλύπτει ότι το μοναστήρι χτίστηκε κάπου στο 1400, και έγινε όταν βρέθηκε σε κοντινή σπηλιά η θαυματουργή εικόνα του αγίου βλασίου. Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να κάνετε ski ή θέλετε απλά να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε μετά τις αθλητικές σας δραστηριότητες σας, υπάρχει η επιλογή του ξύλινου σαλέ. Σε ολόκληρη τη ζήρεια η χλωρίδα και η πανίδα θα σας κλέψουν τις εντυπώσεις. Για τους μεγαλύτερους fans του σκι υπάρχει μια μεγαλύτερη πίστα 700 μέτρα η οποία εξυπηρετείται από συρόμενο αναβατήρα πιατάκι ("platter lift"). Φωνάξτε ότι επιθυμείτε δυνατά και ακούστε ευχάριστα τον αντίλαλο σας. Ένα ξεχωριστό καρναβαλικό θέαμα, διάρκειας περίπου πέντε ωρών, προσέφεραν οι περίπου 30.000 καρναβαλιστές και. See full list on xilokastro.gr Αυτό το χόρτο το έδωσε ο ερμής στον οδυσσέα για να τον κρατήσει ασφαλή και προστατευμένο από την μάγισσα κίρκη. Apr 21, 2017 · 12+1 μοναδικα αξιοθεατα τησ πατρασ. More images for πατρα αξιοθεατα » Το σπήλαιο θα το βρείτε στην δυτική πλευρά της φλαμπουρίτσας σε υψόμετρο 1.750 μέτρων.

See full list on xilokastrogr πατρα. Καγιάκ και κανό, πάτρα ράφτινγκ και τιούμπινγκ σε ποτάμι, πάτρα καταδύσεις και σνόρκελινγκ, πάτρα σερφ και γουίντσερφ, πάτρα περιηγήσεις αδρεναλίνης και εξτρίμ σπορ, πάτρα.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama